Agenda soest
Druk F11 voor gehele scherm !

Agenda Soest

Actuele toeristische informatie vindt u op :
 

http://www.wms-soest.de/tourismus/tourist-information/

Elk jaar gaan er in Soest enkele feestelijke activiteiten door die voor u als bezoeker een verblijf van een lang weekend in Soest beslist de moeite waard zijn.
Zo bestaan er typische activiteiten die hun oorsprong vinden in de geschiedkundige en volkskundige gebeurtenissen doorheen de eeuwen. Die brengen heel wat volk te been. Zo leer je Soest kennen.
In onze maandelijkse Nieuwsbrief laten wij een aantal van deze feestelijke evenementen minstens een maand op voorhand weten zodat u uw schikkingen kan treffen. Logementen bestaan er in alle vormen, hotels en “Fremdenzimmer”. Bovenstaande link voor toeristen verwijzen naar deze logementen. Mocht u er toch op staan dat de webmaster u bijkomende tips geeft, neem dan even contact op via mail naar info@vijfdelinie.be
Wilt u een bezoek aan de kazerne brengen, informeer u dan even op voorhand. U kan op elke dag doorheen dit complex wandelen, binnengaan in de gebouwen is niet toegestaan tenzij met een speciale daartoe uitgereikte veiligheidsbadge voor studenten en docenten.
Wat kan nog? U mag elke dag het middagmaal gaan gebruiken in de moderne selfservice die is ingericht in de vroegere refter, nu Mensa.
Elk jaar, in de maand juli, richten onze anciens die nog in Soest wonen een barbecue in voor alle oudgedienden van het 5 Linie, op een zaterdagnamiddag. Deze gaat meestal door in de tuin van de Internationale Garnizoensclub van Soest. In onze maandelijkse Nieuwsbrief laten wij de details daarvan twee maanden voordien weten, zodat u alle schikkingen kunt treffen voor uw deelname en uw verblijf in Soest.

De maandelijkse Nieuwsbrief kunt u aanvragen via deze link.
Top